|

Vacature: Stampa zoekt junior PR-talent (Amsterdam)

Consultants working on internal communications

Voor ons kantoor in hartje Amsterdam zijn we op zoek naar een junior PR-medewerker om ons groeiende team te versterken.

In public relations zit je boven op het nieuws en help je klanten hun verhaal te vertellen. Het ene moment schrijf je een opiniestuk over de energietransitie voor een landelijke krant, het volgende moment pitch je een interview met een economisch expert aan een journalist en daarna script je een video voor de social media van een klant.

Wat ga je doen?

Je helpt organisaties bij uiteenlopende PR- en corporate communicatievraagstukken, zoals het beschermen van hun reputatie, het creëren van mediakansen, of je analyseert nieuwsontwikkelingen voor je klant. Je adviseert, schrijft en onderzoekt en vindt creatieve manieren om het verhaal van jouw klant te vertellen aan verschillende stakeholders zoals investeerders, medewerkers en het brede publiek.

Onder leiding van oud-journalisten werk je voor toonaangevende bedrijven in uiteenlopende sectoren, van energietransitie en technologie tot financiële dienstverlening. En omdat onze klanten zich bezighouden met maatschappelijk relevante thema’s, is het werk betekenisvol en actueel.  

Bij Stampa maak je een vliegende start. Je draait direct mee in het team van ervaren professionals. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, kans om je te ontwikkelen en om te ontdekken waar jouw interesses liggen.

Wat neem je mee?

Voor deze rol is een gezonde nieuwsgierigheid essentieel. Verder ben je van nature gericht op samenwerken, analytisch ingesteld en heb je oog voor detail. Ook ga je gestructureerd te werk en neem je initiatief. Je volgt het nieuws en beschikt over een vlotte pen.

  • Een WO werk- en denkniveau, met een opleidingsachtergrond in bijvoorbeeld Nederlands, Engels, journalistiek of communicatie  
  • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en hebt een goede beheersing van Engels
  • Je bent analytisch sterk; je kunt snel tot de kern van informatie doordringen en complexe materie op een heldere manier overbrengen
  • Je bent goed op de hoogte van het nieuws
  • Je bent een teamspeler en werkt graag in een internationale omgeving

Meer weten over hoe het is om in public relations te werken? Lees dan dit blog.

Wie zijn wij?

Bij Stampa werk je bij hét toonaangevende PR en corporate communicatiebureau van de Benelux. Ons internationale team werkt vanuit Amsterdam, Londen en Brussel voor koplopers in de energietransitie, technologie en financiële dienstverlening.

Wat bieden we?

  • Vanuit het centrum van Amsterdam werken in een internationale omgeving, met mogelijkheid om te reizen voor werk
  • Je werkt nauw samen met ervaren en getalenteerde collega’s
  • Veel ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en snelle doorgroeimogelijkheden
  • Flexibiliteit en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen (fulltime dienstverband)

Stuur nu je cv en motivatiebrief naar hr@stampacommunications.com. Voor vragen of meer informatie, neem contact op met Heleen de Graaf, via heleen@stampacommunications.com of bel 020 – 404 2630.   

Go to overview