|

Vacature: Stampa zoekt ervaren PR-professional (Amsterdam)

Stampa PR team meeting

Ben jij een ervaren PR-professional of voormalig journalist die de overstap naar public relations wil maken? Voor ons kantoor in hartje Amsterdam zijn we op zoek naar nieuw talent om ons groeiende team te versterken.  

Wat ga je doen?

Onder leiding van oud-journalisten van Europa’s bekendste nieuwsdiensten en nationale dagbladen, adviseer je toonaangevende internationale bedrijven over hun PR- en communicatiestrategie, je onderhoudt mediarelaties, schrijft artikelen, persberichten en columns, geeft (media)trainingen aan bestuurders en communicatieafdelingen van bedrijven.  

Deze functie biedt de kans om te werken aan actuele communicatie- en reputatievraagstukken voor koplopers in de energietransitie, technologie en financiële wereld. We zijn op zoek naar iemand die kennis heeft van deze sectoren, of interesse heeft om erover te leren. Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands, kent het medialandschap en hebt gevoel voor nieuws en affiniteit met het (internationale) bedrijfsleven.  

Wie zijn wij?

Bij Stampa werk je bij hét toonaangevende corporate pr-bureau van de Benelux. Ons internationale team van enthousiaste, nieuwsgierige en betrokken professionals werkt vanuit Amsterdam, Londen en Brussel. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief, flexibiliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Wie zoeken we?

  • Minimaal drie jaar ervaring in public relations en/of ruime journalistieke ervaring  
  • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands, goede beheersing van Engels  
  • In staat om jezelf helder en overtuigend te presenteren tegenover klanten en media 
  • Je bent energiek, neemt initiatief en bent een teamspeler  

Wat bieden we?

  • Werken in een internationale omgeving, vanuit centrum Amsterdam 
  • Nauw samenwerken met ervaren en getalenteerde collega’s  
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en snelle doorgroeimogelijkheden  
  • Flexibiliteit en aandacht voor balans tussen werk en privé 

Kortom, wil je in een hecht team en internationale omgeving werken aan uitdagende en actuele PR-vraagstukken voor toonaangevende bedrijven? Stuur nu je cv en motivatiebrief naar hr@stampacommunications.com. Voor vragen of meer informatie, neem contact op met Heleen de Graaf, via heleen@stampacommunications.com of bel 020 – 404 2630.   

Go to overview